pjsjakkerdame

Ingen større problemer for IPS ‘første dag tilbage Rich Van Wyk / Eyewitness NewsIndianapolis Indiana største skolesystem er tilbage i skolen. http://pjsjakkerdame.nu/ Sommeren er overstået for en anslået 36.000 Indianapolis Public School studerende, der forventes at være i klassen, i uniform og på deres bedste opførsel. Yngre studerende syntes at følge det nye IPS ensartede udseende, men ældre, gymnasieelever er “Hvordan går du at fortælle os, hvad de skal bære i skole? ” sagde Patrick Shoar. “Jeg farveblind,” sagde Amanda McDonald, som ikke kom tæt på at følge den nye kjolekode.

“Det er sjovt dog,” sagde hun med henvisning til hendes gule print top, jeans og gule ballet sko. På George Washington Community School vurderer chefen kun en tredjedel af eleverne klædt ordentligt. Det så ud som om High Ripple High School havde lignende resultater.pjsjakkerdame Studerende har indtil efter Labor Day at overholde. Succesmedlem Dr. Eugene White forventer, at teenagere vil skubbe administratorer tålmodighed, men kommer den 4. september “de skal opfylde vores forventninger, og hvis de ikke vandt i skole.” Uniformer er en del af en meget større planlægger at genoprette ordren til byskoler. Lærerne blev advaret om, at de vil blive disciplinerede, hvis de ikke disciplinestudenter.

“Børnene, der kommer til at være her, er børnene, der ønsker at lære og gøre, hvad de skal gøre,” sagde Keith Burke, Washington School principal. , da lærere sendte problemer med beslutningstagere ud af klasseværelset, havde IPS pladser for dem. I år vil eleverne blive tildelt næsten to dusin alternative læringsprogrammer “Vi har lærere klar til at undervise disse børn. Vi har administratorer klar til at uddanne disse børn,” sagde Dr. White, IPS-superintendent. Målet er at drastisk reducere antallet af studerende suspenderet eller udvist. “Vi ønsker ikke at gøre dem løs på samfundet. Vi har til hensigt at uddanne dem på trods af dem selv.” De nye og eksisterende programmer har en høj pris på $ 8,8 mio. pjs dame jakke Men pædagoger hævder at omkostningerne ved at gøre ingenting med besværlige elever ville være endnu højere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *